Terug naar 2010

Maandag

En toen was het alweer maandag. Ongelooflijk hoe snel dat dat gaat. Sommige leden van ons hadden een heerlijk roesje uitgeslapen maar nu moesten we toch weer op pad.

Dit jaar hebben we niet mee gelopen in de Kielegatse optocht. Een deel van onze leden zag het niet meer zo zitten om mee te lopen dus hadden we met de jaarvergadering besloten maar eens een jaartje aan de kant te gaan staan eens kijken hoe het beviel.

Doordat onze voorzitter tijdens de inschrijving vandoor gegaan is met de grote wisselbeker van Giegeldonk hadden we wat goed te maken ten opzichte van Carola.

De afspraak was dus ook om 12 uur verzamelen bij Tjerk en Carola samen met een bos bloemen en een doos bonbon’s (hij was echt vol toen we hem gaven!)

We werden daar ontvangen met worstenbrood  en koffie dus voor ons was het goed!

Na de lekkere koffie en het ontbijtje zijn we de optocht gaan bekijken. Het was een mooie optocht die volgens ons sneller doorliep dan andere jaren. Maar dat kan ook zo lijken omdat we dit jaar niet hebben meegedaan.

Een andere traditie hebben we wel in ere gehouden en dat is het eten bij de chinees op maandag. Dit was ook weer verrukkelijk net als anders. ‘S avonds zijn we naar de Ganzerik gegaan en was het nog zeer gezellig

Klik hier voor de foto’s

Klik hier voor nog meer foto’s

Klik hier voor nog meer foto’s