Terug naar 2012

Wagentjes kijken

Wat vorig jaar in het klein stiekem al begonnen was loopt, zoals alles met CV ‘T is wa, binnen de kortste keren uit tot een groot succes en zo dus ook het wagentjes kijken door de prins van CC Giegeldonk.

Afgelopen jaar waren ze ook al bij ons geweest om te kijken en aan elkaar te snuffelen en dit jaar waren wij ook in grotere getalen aanwezig.

De prins werd verwelkomd op een echte CV ‘T is wa manier……veel foto’s en voor dat hij zijn 2e been binnen had gezet in ons bouwkot had hij al een fles bier te pakken.

De prins was, uiteraard, onder de indruk van onze mooie creatie al mocht hij nog niet alles zien we hebben nog iets heel moois speciaal voor hem in de kijker zitten……………

Toen de prins van zijn eerst WOW moment was bekomen en hij een slokje bier gedronken had was er nog iets plechtigs wat hij moest doen. Rian onze penningmeesteres kreeg een vet lederen plak uitgereikt voor jaren lange inzet en oprichting van CV ‘T is wa.

Daarna werd ons startnummer bekend voor de optocht in het Kielegat. Nummer 61 net iets achter het midden zullen we maar zeggen.

Er werd verder nog meer geschiedenis geschreven die avond maar daar kunnen we nog niks over zeggen.

Klik hier voor de foto’s