Terug naar 2009

Tradities

November 2008: Tradities

Sinterklaas is weer in het land! Pepernoten, speculaas en taaitaai lagen al sinds september in de winkel, maar hij is nu eindelijk gearriveerd. December is in aantocht, tijd voor cadeautjes. Nog even en de Kerstman komt ook op onze deur kloppen om te kijken waar hij ons blij mee kan maken. En ja, waar moet je dan om vragen als carnavalsvereniging?

Natuurlijk om nieuwe leden, inspiratie, tijd, drank en gezelligheid.
Daar ligt dan ook gelijk het probleem….welke wens moet worden ingewilligd?

Inspiratie: zet zeven mensen bij elkaar en dat komt vanzelf.
Tijd: niet nodig dit jaar, we kunnen nu al niet wachten tot carnaval begint, met dank aan de eerder genoemde inspiratie.
Drank: op dit punt zijn we nou eenmaal onverzadigbaar, dus begin daar maar niet aan.
Gezelligheid: ik denk ook niet dat we daar iets te kort komen.

Betekent dit dat Sinterklaas en de Kerstman onze deur voorbij mogen lopen dit jaar?
Ondergetekende zou dit erg jammer vinden. Al is de wens om een nieuw lid dan al wel vervult, dit nieuwe lid zoekt een andere nieuwe aanwinst, bijvoorkeur mannelijk, hetero, aantrekkelijk en vrijgezel.

Dit zorgt voor de rest van de vereniging voor: meer inspiratie, meer tijd (vele handen maken licht werk) en meer gezelligheid. Oké, dan vraag ik ook maar gelijk om wat extra drank in die schoen, want dat gaat er dan natuurlijk wel harder doorheen.

Interesse? Stop dan deze maand een hele lieve brief met foto in je schoentje en wie weet ziet Sinterklaas dat je lid wilt worden. Of stuur per post een aanmelding naar de Kerstman.
Werkt dit niet? Dan kan je ons altijd een e-mail sturen natuurlijk. Gaan wij verder verzinnen wat we in december nog meer kunnen vragen; zouden ze ook bouwruimte kunnen regelen…?

Annemarie