Terug naar 2007

Nieuw lid

April 2007 : Nieuw Lid

Hallo allemaal,

Bij de vorige vergadering heb ik in een moment van verstandsverbijstering (het kan de besten overkomen zie je wel) gezegd dat ik het wel leuk vond om columns te gaan schrijven. Dus….hier is ie dan! De eerste echte (hoop ik) periodieke column.

Er heeft sinds de turbojaarvergadering van dit jaar (op zich al een heel nieuwe ervaring) een grote verandering plaatsgevonden. We hebben er namelijk een nieuw lid bij!
Het is nog niet echt goed te zien hoor… maar ze is er wel.
Voor degenen die haar nog niet kennen: ze heet Sarah en voorheen stond ze (al 49 jaar) bekend als Rian. Dat maakt het voor de meerderheid denk ik alweer een stuk duidelijker J.
Abraham en Benjamin hebben er nu dus een vriendinnetje bij.

Verder gaat het allemaal zijn gangetje. De activiteiten zijn gepland, althans, de helft ervan, want anders haalden we natuurlijk nooit de recordvergadertijd. Ook zijn we al volop aan het denken over de gadgets en natuurlijk de motto’s voor komend jaar.
Ik ben erg benieuwd hoe intensief de komende activiteiten worden, want na een half jaar lang de foto’s bekijken van ploeterende en zwoegende mensen op de step e.d. heb ik er een beetje angst voor gekregen. De optocht was dit jaar ook al niet niks…en dan te bedenken dat we hem volgend jaar weer zelf moeten gaan lopen.
Niet zeggen dat dat stiekem de reden is dat ik de fietstocht dit jaar organiseer hè, in plaats van dat ik hem rijd (het is wel zo maar mondje dicht).

En ook nu lekker ontspannen achter de pc zitten is niet echt de juiste training, maar goed.
Ik zie komend seizoen al helemaal zitten en we geven er vast wel weer een draai aan.

Annemarie