Terug naar 2006

Ut komt van alle kante

Oktober 2006: Ut komt van alle kante

Ja daar sta je dan. Na 4 dagen carnaval wordt op dinsdagavond om 12 uur het motto bekend gemaakt van volgend jaar. En daar moet je het mee doen. Je hoort allerlei leuke ideeën. Die komen echt van alle kante. Maar het uiteindelijke motto komt maar van ene kant. Nou en daar kwam het. Doodleuk vertelde de oud-prinsen ons waar we mee moesten werken. En je raadt al wat dat was:

Ut komt van alle kante!

Best een ruim motto zou je zeggen. Maar er kwam bij ons geen leuk idee. Van geen enkele kant. Maar dat mocht de pret niet drukken. Dat was een zorg voor later. Eerst het seizoen goed afsluiten. Want het was een mooi seizoen. We bestonden 11 jaar. Een hele mijlpaal als je bedenkt met hoeveel leden we 11 jaar geleden begonnen. En met hoeveel we nu nog zijn. Dus iets verzinnen voor volgend jaar was een zorg voor later.
Maar helaas, later is nu en nog steeds komt er van geen kante een goed idee. Vele verenigingen zijn vast al aan het denken of zelfs aan het bouwen. Maar wij niet. Wij eigenlijk nooit. We beginnen altijd te laat maar zijn altijd op tijd klaar. Wij hebben et als vereniging ook zo druk. Want we moeten niet alleen voor giegeldonk iets verzinnen. Nee ook voor het kielegat. En dan maken we elk jaar ook nog een spelletje. Das ons logo. Maar ideeën daarvoor komen ook nie van alle kante.
Ja dat spelletje. Elk jaar moeten we iets nieuws verzinnen. En al 11 jaar is ons dat gelukt. Op de 11e van de 11e tonen we weer het resultaat en verkopen er 100 om de kas te spekken. We hebben al vele vasten klanten. De meeste kopen onze spelletjes maar vinden vaak nooit de oplossing. Maar nog erger is dat sommige van onze eigen leden de oplossing niet eens kennen. Ja het is maar goed dat we nooit uitleg geven. Anders kwamen ze van een koude kermis thuis 😉 Maar alleen al het spelletje verkopen is leuk om te doen. Sommige zijn ze al echt gaan sparen. En dat geeft ons een goed gevoel. Het maakt ons wel bekend!
Verder hebben we het buiten het seizoen toch nog best druk met z’n alle! We zijn niet alleen een carnavalsvereniging maar ook een gezelligheidsvereniging. Zo proberen we eens in de 2 maanden iets leuks met z’n alle te doen. Maar soms zo vreemd hoe moeilijk het is om iets te plannen ondanks dat je met zo weinige bent J. Maar jha we hebben gelukkig altijd veel lol. Ergens op deze site staan vast wel wat foto’s van activiteiten.
Maar Ik heb weer genoeg gezegd. Eventuele leuke reacties zijn altijd welkom. Van alle kante!

Alaaaaaaaaaf

Janneke alias Janus