Terug naar 2006

Binnen de vereniging,buiten Nederland

September 2006:
Binnen de vereniging, buiten nederland

Het kan zo eens voorkomen dat ik mijn agenda opensla en denk: hè..vergadering vandaag?
Dat gebeurde me vrijdag 8 September. Na net een week hier te zijn was ik er nog niet helemaal aan gewend dat ik nog dingen van Nederland in mijn agenda had.
Moest er even over nadenken wat voor vergadering het kon zijn, tot ik begreep dat de CV zonder mij bij elkaar kwam (snik)…
Dat gevoel duurde gelukkig niet lang, want de zaterdag erna *pling* mailtje in de bus.
Daarin gelezen dat ik naar alle waarschijnlijkheid vaker gemaild zal worden (spammen met die zooi..thanx veurzitter) en dat er nu zelfs lege punten en plaspauzes in de notulen zitten J.

Ook wat ideeën gelezen voor de komende carnaval en moet zeggen dat er weer leuke dingen tussen zitten! Hier in Duitsland ontbreekt het me nog wat aan creativiteit maar dat zal vast wel loslopen….

Na de vernieuwde site van voor naar achter, achterstevoren en binnenstebuiten doorgenomen te hebben was ik weer helemaal op de hoogte van alles wat gebeurd was.
En jahoor een week later had ik alweer een e-mail…een nieuwsflash.
En nog één: een verslag van de activiteit!

Na me slap gelachen te hebben over het weerbericht en iedereen al steppend voor me zag ging ik op zoek naar de foto’s….misschien handig om ze nog een keer door te mailen J.
Nog een keer de website bekeken na de mail en jawel: weer wat veranderd (handig..zo’n regel op de thuispagina waarin staat wat er gewijzigd is).

Twee dagen later kom ik thuis van school, maak mijn brievenbus open…wat zie ik? Een kaart! Drie maal raden van wie die afkomstig was…thanx guys!

Inmiddels verheug ik me alweer op de foto’s en verslagen van de spelletjesmiddag en natuurlijk op de notulen van oktober. Zal hier als t mogelijk is gigantenteam aanzetten op 7 oktober!.

Bis später!

-xxx-
Annemarie