Terug naar 2008

11e vand de 11e

En we zijn weer los! Het 11de van de 11de bal is weer geweest en het was er heel erg druk, warm maar bovenal heel erg gezellig in de Texashoeve. Zoals elk jaar wordt de start van carnaval gevierd op de 11de van de 11de. De prins wordt dan bekend gemaakt, meestal is dit niet zo een verrassing wie het wordt want een prins mag bij ons 3 jaar aanblijven en aangezien het vorig jaar Prins Marcus zijn tweede jaar was wisten wij eigenlijk wel voor 99% zeker dat hij weer gekozen zou worden. Maar toch…

Bij de bekendmaking was niks spannend enkel alleen de vraag of prins Marcus wel op tijd zou zijn, aangezien hij voor zijn werk vrijdags nog in griekenland zat. gelukkig had de piloot hem rechtsstreeks afgezet. Daarna zijn wij hem meteen gaan feliciteren en kreeg de prins ook weer ons befaamde houten spelletje uitgereikt door onze voorzitter.

Verder gaven de Bonte Bimde Blaozers weer een lekker stukske muziek weg en waren er een een hoop andere bekenden, zoals CV Wellus, Toeternietoe, de prins van Breda met gevolg, een delegatie van ’t Aogje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De tap stond niet stil en het bleef nog heel lang heel gezellig in de Texashoeve…

Klik hier voor een filmpje!