Terug naar 2007

11e van de 11e

Het feestseizoen is weer begonnen! Het 11de van de 11de bal is weer geweest en het was er heel erg druk, warm maar bovenal heel erg gezellig in de Texashoeve. Zoals elk jaar wordt de start van carnaval gevierd op de 11de van de 11de. De prins wordt dan bekend gemaakt, meestal is dit niet zo een verrassing wie het wordt want een prins mag bij ons 3 jaar aanblijven en aangezien het vorig jaar Prins Marcus zijn eerste jaar was wisten wij eigenlijk wel voor 99% zeker dat hij weer gekozen zou worden. Maar toch…

Nadat de oudprinsen de kluis waar de prins in zat hadden geprobeert op te blazen (met ballonnen???) mocht iemand uit het publiek proberen de kluis te kraken. En wie anders dan het zogenaamde boeventuig van een Joost kon dit beter doen. Nadat Joost de kluis niet gekraakt kreeg, werd dan toch uiteindelijk de prins bekend gemaakt. En inderdaad Prins Marcus was herkozen. Natuurlijk zijn wij hem meteen gaan feliciteren en kreeg de prins ook weer ons befaamde houten spelletje uitgereikt door onze voorzitter.

Verder gaven de Bonte Bimde Blaozers weer een lekker stukske muziek weg en waren er een een hoop andere bekenden, zoals CV Wellus, Toeternietoe, de prins van Breda met gevolg, een delegatie van ’t Aogje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De tap stond niet stil en het bleef nog heel lang heel gezellig in de Texashoeve…