Terug naar 2006

11e van de 11e

Het seizoen is weer los! Het 11de van de 11de bal is weer geweest en het was er heel erg druk, warm maar bovenal heel erg gezellig. Zoals elk jaar wordt de start van carnaval gevierd op de 11de van de 11de. De prins wordt dan bekend gemaakt, meestal is dit niet zo een verassing wie het wordt want een prins mag bij ons 3 jaar aanblijven. Maar aangezien prins Marius, vanaf nu aan te spreken met oud-prins, nu prinsaf is was het wel spannend. Wie zou het worden, we wisten het niet, misschien werd het zelfs wel onze voorzitter, maar nee, helaas voor Bart werd hij niet gekozen.

Maar wie dan wel? Na heel veel gepraat en ritueel en symbolieel gemompel, werd de prins dan toch onthuld. Het is Prins Markus. de afgelopen zeven jaar beter bekend geweest als NarCis. Dit was toch wel een verrassing. Natuurlijk zijn wij hem meteen gaan feliciteren en kreeg de prins ook weer ons befaamde houten spelletje uitgereikt door onze voorzitter.

Verder waren onze vrienden van CV Wellus er ook weer. en een hoop andere bekenden, zoals Toeternietoe, de prins van Breda met gevolg, een delegatie van ’t Aogje en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het vocht vloeide reikelijk deze avond in de Texashoeve, en als carnaval net zo gezellig word als dit 11de van de 11de bal dan wordt het vier dagen heel onrustig, op een goede manier wel te verstaan, in Giegeldonk.