Terug naar 2008

zeskamp

Georganiseerd door: CC Giegeldonk

Datum: 11-10-2008

Het was een lekkere zaterdagmiddag zo half oktober, de zon scheen en het was zo rond de 20 graden. heerlijk weer dus voor een leuke en gezellige 6-kamp. Dat onze leden allemaal zo sportief zijn als het achtereind van een naaktslak boeide ons niet, want wij gingen natuurlijk voor de lol meedoen.

De organisatie zat goed in elkaar, en na een klein brabants kwartiertje konden we dan toch beginnen. Er waren, zolas de naam al zegt 6 onderdelen die we moesten doen. We begonnen met de zeepbaan. Aangezien wij de eerste groep waren die erop moesten was deze nogal erg glad en schuimig. wat dan dus ook erg hilarisch was.

Het tweede spelletje was een enorme elektronische spiraal, ondanks de ondertussen al vele genuttigde alcoholische versnaperingen had iedereen toch nog wel een vaste hand.

Het derde spelletje was een soort van sjoelen met bierkratten, waarna er als er 6 punten behaald waren een puzzel moest worden opgelost. Nou is puzzelen voor onze vereniging natuurlijk niet moeilijk, iedereen kent de spelletjes wel die wij tijdens de 11e van de 11de bal verkopen wel natuurlijk.

Het vierde spelletje was een hindernisbaan, met onder andere biervat rollen en ballonen kapot prikken

Het vijfde spelletje was het vliegend tapijt, waarbij 5 man op een tapijt stonden en door gehup de zesde persoon het tapijt vooruit kon trekken over een parcour.

Bij het zesde spelletje moesten we per persoon 5 ballen in een doel proberen te schieten, wat natuurlijk niet echt meer lukte zo op het einde van de dag.

Wij zijn uiteindelijk geeindigd op de plek die we hadden gehoopt. 8e en laatste!