Terug naar 2006

Buitenactiviteit

Ja, daar sta je dan na weer een jaarvergadering. En dan moet je de buitenactiviteit organiseren. Alles leuk en aardig, maar dit jaar gaan we dus niet gewoon fietsen hadden we met zijn 2en al snel besloten. Nee, we wouden een fiets voor 10 personen huren bij het Pannekoeckershuis. Helaas ging dat niet door, alles was al volgeboekt. Ze hadden nog wel steps, dat is ook erg leuk dachten wij, zo gedacht, zo gehuurd.

Om op de plek van bestemming te komen hadden we eerst nog een autofotopuzzelrit (hoeveel keer woordwaarde is dat bij scrabble) uitgezet, waarbij we tussentijds nog deden lunchen. Eenmaal op de plek des onheils aangekomen hebben we eerst wat gedronken, alvorens we gingen steppen. We moesten een route afleggen in de omgeving van Den Hout en het verhaal achter de route was dat er allemaal monsters en feeen en trollen en tovenaars waren. Om overal langs te komen moesten we diverse opdrachten doen.

Gelukkig heeft iedereen de eindstreep gehaald, zodat we na afloop even van een op-adem-kom-drankje konden genieten. Aan het einde van de spannende en inspannende middag zijn we naar huis gegaan, alwaar de prijsuitreiking plaatsvond. Het winnende team kreeg de wisseltroffee en het verliezende team een troostprijsje.

Winnaars:

1e prijs: Team Jan en Rian (36 punten)

2e Prijs: Team Bart en Claudia (35 punten)