Terug naar 2006

Bowlen

Op zondag 12 november 2006 vond de bowlingmiddag plaats met als afsluiting van de middag een etentje. Deze activiteit was tevens de laatste activiteit voor de carnaval. Vanaf nu hebben we die tijd weer hard nodig voor het bouwen!
Vanaf 15.00 uur konden we terecht op de bowlingbaan. Iedereen kon lekker op zijn gemakje een balletje gooien! Het verschil onderling was regelmatig nihil en het was dan ook de kunst om weer zover mogelijk weg te komen van elkaar. Toen het einde van het bowlen in zicht kwam had de middag voor een aantal onder ons een andere wending gekregen dan in het begin verwacht werd. Deze keer was er geen prijzenfestijn aan verbonden dus het maakte eigenlijk niet uit hoe hoog dat je zou eindigen. Iedereen was na 2 uur bowlen toch wel enigszins ontspannen en had toch wel wat trek gekregen.
Dus dronken we onze drankjes op (waar we overigens elke keer lang op moesten wachten) en gingen we gelijk door naar het restaurant waar we een hapje zouden gaan eten. Daar kon iedereen zijn maagje lekker vullen en de dag lekker rond afsluiten!

Ik hoop dat iedereen genoten heeft! Wij wel in ieder geval!

Alaaf!

Bart en Claudia

 

Â