Terug naar 1995

Oprichting C.V. ‘T Is Wa

Op 2 maart 1995 was het dan zover! C.V. ‘T Is wa wordt opgericht!

C.V. ‘T Is Wa vloeit voort uit een andere carnavalsvereniging, zijnde “C.V. De Slaopers”. De vereniging bestaat op dat moment uit 11 volwassenen en hun kinderen. De meeste leden kennen elkaar via de ouderraad van O.B.S. De Regenboog, in de Haagse Beemden te Breda. Dit werd tevens de thuishaven van de vereniging.

Als logo voor de vereniging werd gekozen voor een houten spelletje, dat tevens als herkenbaar teken van de vereniging verkocht zou worden. De naam van de vereniging is ontstaan na lang vergaderen. Omdat het niet niks is om een vereniging op te richten werd de naam C.V. ‘T Is Wa gekozen.

Naast het feit dat we een carnavalsvereniging zijn staat gezelligheid bij ons voorop. We hebben vele activiteiten¬†georganiseert en¬†ondernomen, zowel¬†tijdens als buiten het carnavalsseizoen. Bij die activiteiten staan steeds het hebben van plezier en saamhorigheid voorop. Dat maakt ons zo sterk en gezellig. Omdat creativiteit, activiteit en sportiviteit bij ons hoog in het vaandel staan, is er nogal het een en ander om op de website te zetten als een soort van digitaal archief. Aangezien het digitale tijdperk nog niet bij C.V. ‘T Is Wa bestond bij de oprichting zal er helaas zeker van de eerste jaren wat beeldmateriaal ontbreken.

Helaas zijn er in de loop der jaren wel wat leden vertrokken, maar gelukkig kregen we er ook nieuwe leden bij.

Alaaf!