Terug naar 1995

Steengrillen

We schrijven de datum 22 Oktober 1995. Het leek wel een schoolreisje. Rond 15:30 verzamelden wij ons bij de bushalte om richting Oosterhout te gaan. Heen was alles nog rustig…

In Oosterhout aangekomen was het even zoeken, maar dat was het zeker waard. In de Kanonnier stond de tafel al voor ons gedekt. Na het nuttigen van een drankjebegon het pas echt goed. Schalen met vlees, stokbrood, friet, lekkere sausjes en voor de broodnodige vitamines ontbrak ook de rauwkost niet.

Om weer ruimte te scheppen in de volle buiken, werd er tussen de twee maaltijden door gedanst. Naast de foxtrot en de wals konden we ook nog volop genieten van de nodige folkoristische dansjes waar sommigen van ons ook nog een poging aan hebben gewaagd.Tot grote vreugde van sommige dames en heren van onze vereniging is het danstalent van onze Fred Astaire deze avond volop tot uiting gekomen. Tevens zijn de koperen bruidsparen onder ons in het zonneteje gezet.

Om 22:00 uur keerden wij zeer voldaan weer met de bus huiswaards. Het zangtalent van Huib kwam toen duidelijk naar boven. Terug was het hierdoor dan ook iets drukker als op de heenreis.